Danmark fotboll

Home » Danmark fotboll

Danmark är ett föregångsland när det gäller mycket – inklusive fotboll. Om Danmark inte var känt för sitt landslag sedan tidigare är dem det nu sedan Christian Eriksens kollaps under europamästerskapet 2021 när resten av laget visade vad riktig laganda faktiskt är.

Att vi svenskar älskar dansk fotboll är väl inte heller något förbryllande, det är ju trots allt vårt grannland. Och i och med deras starka prestationer under tidigare matcher har allt fler svenskar valt att släppa tänket om att endast Sverige är bäst när det kommer till fotboll. Inte minst har betting på dansk fotboll blivit ett populärt val bland svenska spelare.

Det danska fotbollslandslaget

Danmarks fotbollslandslag är Danmarks nationella fotbollslandslag och kontrolleras av DBU, det danska fotbollsförbundet. Lagets hemmaplan är Parken Stadium i Østerbro i Köpenhamn och deras tränare är Kasper Hjulmand.

Laget har sedan 1983 setts som en stark aktör, men det var främst när de vann det europeiska mästerskapet i 1992 i Sverige som länder runtom i världen fick upp ögonen för det danska landslaget. Deras bästa världsmästerskapsresultat var i 1998, där de först förlorade mot Brasilien med 3-2 i kvartsfinalen. Och så sent som förra året tog Danmark sig så långt som till semifinalen på Wembley.

Följande spelare formar Danmarks herrlandslag i fotboll i skriven stund inför VM 2022:

Jonas Lössl, Frederik Rønnow, Jannik Vestergaard, Simon Kjær, Jonas Knudsen, Andreas Christensen, Mathias Jørgensen, Henrik Dalsgaard, Jens Stryger Larsen, Michael Krohn-Dehli, William Kvist, Thomas Delney, Christian Eriksen, Lukas Lerager, Lasse Schöne, Nicolai Jørgensen, Martin Braithwaite, Kasper Dolberg, Viktor Fischer, Yussuf Yurary Poulsen, Andreas Cornelius, Pione Sisto.

Betta på dansk fotboll hos Sverige fotboll

Betting är alltid roligt, om det så är på en mindre landskamp eller en stor internationell turnering – som världsmästerskapet i fotboll. Att betta på ett visst resultat kryddar nämligen till upplevelsen något enormt eftersom det då finns en chans för att kamma hem en summa pengar också om man lyckas pricka rätt resultat.

För att betta på fotboll, dansk sådan i detta fall, måste man naturligtvis hitta en bettingsida som erbjuder odds på dansk fotboll. Vilken tur att Sverige fotboll kan vara behjälpliga med just detta. Här på Sverige fotboll kan fotbollsentusiaster och oddsfantaster därför jämföra olika spelbolag som erbjuder oddsspel på dansk fotboll och därefter välja en sajt som passar dem bäst. Det finns trots allt gott om spelbolag som erbjuder just odds på fotboll och inte minst dansk fotboll, vilket kan göra valet svårt.

Sverige fotboll jämför olika spelbolag baserat på olika kriterier, som plattformens användarvänlighet, välkomstbonusens villkor, kundservicens professionalitet och så vidare. Naturligtvis jämför vi även oddsen på olika bettingsidor för att spelare alltid ska kunna hitta de mest konkurrenskraftiga oddsen när de spelar.

Vilka kriterier ställs på en bra bettingsida?

Att hitta den bästa sajten för betting kan vara en utmaning. I takt med att sportsbetting blir allt vanligare letar både dedikerade spelare och fans efter de bästa bettingsidorna som finns tillgängliga. Oavsett om man är en erfaren better eller en nybörjare inom området är det lätt att bli överväldigad vid första anblicken. Att fokusera på några viktiga punkter kan snabbt hjälpa en identifiera den bästa bettingsidan. Då blir det dessutom enklare att välja en bettingsida utifrån de som Sverige fotboll listar!

Licensierad

Det är en nödvändighet att bettingsidan på vilken man ska betta på dansk fotboll, eller någon annan sport för den delen, är reglerad av en licens utfärdad av ett lands spelmyndighet. I Sverige är det Spelinspektionen som ansvarar för licensiering och därför kikar Sverige fotboll på huruvida svenska bettingsidor tillämpar denna licens eller inte. Man bör absolut inte spela på en bettingsida utan licens.

Spelmarknader

En annan sak som has i åtanke gällande bettingsidor är spelmarknaderna som finns tillgängligt. Idag erbjuder de flesta bettingsidor de grundläggande spelmarknaderna, som 1X2, turneringsvinnare, över/under och så vidare. Här är det inte viktigast att välja den bettingsida med flest spelmarknader, men snarare en sida med de spelmarknader som man själv anser är nödvändiga.

Kundtjänsten

En bra bettingsida har en serviceinriktad och professionell kundtjänst tillgänglig. Detta då frågor alltid kommer att uppstå och då vill man gärna ha någon kunnig som kan hjälpa en med sitt ärende.

Live & mobilbetting

Teknologin rör sig hela tiden framåt och det dyker hela tiden upp nya trender på spelmarknaden online. Bland annat är live- och mobilbetting något som många spelbolag idag anammar. Livebetting innebär helt enkelt att man kan se oddsen i realtid samtidigt som matchen spelas och därmed placera sina satsningar utefter händelserna under kampen. Mobilbetting, som namnet antyder, betyder att spelaren kan placera bets från sin mobiltelefon och därmed slipper vara bunden till en dator.